Nyugdíjbiztosítás online, szakértő segítségével

Szeretne a nyugdíjas éveiben is legalább olyan életszínvonalat biztosítani családja és saját maga számára, mint aktív kereső korában? Egy jó nyugdíjbiztosítással megvalósítható!

Hasonlítsa össze a biztosítók ajánlatait kalkulátorunk segítségével!

A CLB által kínált nyugdíjbiztosítások egyesítik a nyugdíjcélú megtakarítások és az életbiztosítások előnyeit. Amellett, hogy garantált kamatot biztosítanak, a nyugdíjbiztosítás után járó 20%-os, de maximum 130.000 Ft-os évenkénti adójóváírás, a garantált kamaton felül realizált hozam, valamint egyes esetekben bónusz kifizetések is gyarapítják a megtakarítás összegét. Arról se feledkezzen meg, hogy egy időben több típusú öngondoskodási termék is választható (köztük a nyugdíjbiztosítás), mellyel az adó-visszatérítés összege elérheti az évi maximális 280.000 Ft-ot.

Számoljon, hasonlítsa össze több biztosító nyugdíjbiztosítási termékét, és válassza ki az Ön számára megfelelőt!

Nyugdíjbiztosítás kalkulátor >>

Nyugdíjbiztosítás kalkulátorunk segítségével személyre szabottan tudja kiszámolni, hogy adott havi megtakarítással mekkora lejárati összeget tud elérni, vagy azt, hogy az elérni kívánt lejárati összeg milyen havi megtakarítással valósítható meg.

Társaságunk hagyományos, klasszikus nyugdíjbiztosításokat kínál, ahol a megtakarításokat a biztosító saját eszközeivel együtt fekteti be, ezért a biztosító is érdekelt abban, hogy a lehető legmagasabb hozamot érje el. A befektetésre a biztosító garantált kamatot ígér és a garantált kamaton felüli hozam - szerződéstől függően - 80-100%-át a biztosító szintén jóváírja a megtakarításon. Ezen biztosítások esetében, mivel a biztosító saját elvei alapján fekteti be az eszközeit és a megtakarításokat, a befektetés kockázatát a biztosító vállalja (szemben a befektetési egységekhez kötött, azaz „unit-linked” nyugdíjbiztosítások esetétől, ahol a befektetés kockázatát Ön állná).

Az általunk kínált nyugdíjbiztosítások megfelelnek a Magyar Nemzeti Bank nyugdíjbiztosításokkal kapcsolatos ajánlásának.

 

Alapozza meg nyugdíjas éveit! Kezdjen megtakarítani mielőbb, hogy a gondtalan évek alatt az anyagi kérdések se okozhassanak problémát!

Tudjon meg többet a nyugdíjbiztosításokról és kérdezze szakértőnket online, vagy olvassa el az mnb nyugdíjbiztosítási tájékoztatóját!